Huisregels en algemene voorwaarden

Wij willen er voor zorgen dat u een fijne en zorgeloze tijd heeft op Vakantiepark Remboe Village. Onderstaande voorwaarden en bepalingen helpen mee dit te realiseren.

Bij aankomst krijgen al onze campinggasten in de receptie een informatiegids, deze informatiegids is te verkrijgen bij de receptie.

Algemene voorwaarden

Huisregels

Huishoudelijk reglement

Alle gasten dienen zich te houden aan de, door Vakantiepark Remboe Village vastgestelde, huisregels. U kunt deze regels vinden in de informatiegids die u krijgt bij aankomst of is af te halen bij de receptie. Overtreding van het reglement kan verwijdering van Vakantiepark Remboe Village tot gevolg hebben zonder dat er restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.

Aansprakelijkheid

Vakantiepark Remboe Village aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen van gasten of bezoekers, alsmede voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen. E.e.a. behoudens schuld van ondernemers of personeel.

Voorwaarden

Op al onze reserveringen, overeenkomsten en werkzaamheden zijn de voorwaarden van Vakantiepark Remboe Village van toepassing welke u kunt opvragen bij de receptie. 

Algemene aanvullende voorwaarden

De algemene voorwaarden en huisregels vindt u hier boven en er staan nog aanvullende regels in onze informatiegids. De informatiegids krijgt iedereen bij aankomst of is af te halen bij de receptie.